HUOM MIES! Onko vaikeuksia saada naista? – Nämä 5 kohtaa kannattaa lukea

Miten saada kauniita naisia? Tai miten saada naista ylipäänsä?

Lue koko tämä artikkeli, niin tulet varmasti menestymään paremmin naisrintamalla. Naisten pokaamisessa kehittyy aivan samaan tapaan, kuin missä tahansa muussakin asiassa tai pelissä. Naisille puhuminen ja treffeillä käynti on yksi parhaista keinoista kerätä niitä XP -pisteitä. Jos kuitenkin on hankaluuksia päästä edes treffeille järkevien näköisten naisten kanssa, niin kannattaa vielä suuremmalla syyllä lukea tämä artikkeli muutamaan otteeseen läpi. Myös aiheeseen liittyviin videoihin kannattaa tutustua, jos on hankaluuksia saada “pesää”.

Mahdollisen pesän saamiseen täytyy oikeastaan läpäistä kaksi eri vaihetta. Ensimmäinen vaihe on saada naisen puhelinnumero. Toinen vaihe on päästä itse treffeille. Jos treffit menevät hyvin on sinulla hyvät mahdollisuudet saada nainen alistumaan sinulle sängyssä jo saman illan aikana. Tässä artikkelissa saat kullan arvoisia neuvoja itse treffeille, kuin myös siihen miten naisille puhutaan esimerkiksi deittiapeissa, jotta saat hänen kiinnostuksen heräämään sinua kohtaan.

Tällaisia kaunottaria saat jonoksi asti, kun taidat nämä asiat ja taidot, joita tässä artikkelissa mainitaan. (Kuva: goodfreephotos.com)

 

Komea ulkonäkö, varakkuus ja hyvä sosiaalinen asema ovat kaikki asioita, joita jokainen nainen etsii miehessä. Oletko miettinyt miksi naiset tälläytyvät todella kauniiksi meikeillä ja pukevat ylleen seksikkäitä asuja? Vietellääkseen tietenkin itselleen niin sanotun ALFAUROKSEN, jolla on kaikki edellä mainitut asiat kunnossa. Tämä on ohjelmoitu naisten aivoihin jo ihmisten alkuajoista saakka. Nainen haluaa jatkaa sukuaan alfauroksen kanssa, taatakseen jälkikasvulleen parhaan mahdollisen tulevaisuuden ja taloudellisen turvan.

Kaikki miehet eivät tietysti ole rikkaita tai komeita miesmalleja, joten sinun täytyy kehittää niitä osa-alueita mitä realistisesti pystyt kehittämään. Hanki uusia mielenkiintoisia harrastuksia, kokeile uusia asioita, sillä kokeilemalla uusia juttuja ja seikkailuita, sinulla on enemmän mielenkiintoisia tarinoita kerrottavana naispuolisille ihmislle, ja tätä kautta olet kiinnostavampi vaihtoehto. Keksi myös tapa tienata enemmän rahaa. Jos naamasi ei miellytä naisia, niin varmasti miellyttää, kun pankkitililtäsi löytyy miljoona muutaman euron sijaan. Rahanteossa kannattaa miettiä harrastus tai asia mistä olet oikeasti kiinnostunut ja mitä tykkäät tehdä, tämän jälkeen yritä keksiä miten pystyt tekemään sillä harrastuksella/asialla rahaa. Motivaatiota on näin enemmän, kun teet jotain mitä oikeasti tykkäät, sen kun tekisit jotain epämiellyttävää pelkästään rahan takia.

Tässä 5 kohtaa, joiden avulla pääset enemmän treffeille kauniiden naisten kanssa, joka taas johtaa seksiin tai tyttöystävän saamiseen. (Mitä ikinä haluatkaan.)

1. PIDÄ HYGIENIASTASI JA ITSESTÄSI HUOLTA

Urheile! Kuntosalille kannattaa myös ottaa jäsenkortti. Kun olet fyysisesti hyvässä kunnossa, niin sen lisäksi, että naiset tykkäävät urheilijoiden näköisistä miehestä, saat myös itse automaattisesti lisää itsevarmuutta, kun näytät hyvälle. Muista myös terveellinen ruokavalio tukemaan liikuntaharrastuksia. Tuloksia on vaikea saada, jos joka päivä mässytät pizzaa, vaikka kuinka kävisit lenkillä ja salilla.

Myös pukeutumiseen kannattaa kiinnittää huomioita ja seurata nykyajan trendejä. Naiset tykkäävät hyvin pukeutuvista miehistä, joilla on siistit ja puhtaat vaatteet kengistä lähtien. Myös hieno kello kannattaa pitää ranteessa (esimerkiksi tällainen perustyylikäs kello), kello on yksi ensimmäisistä asioista, joihin naiset kiinnättävät huomion kenkien lisäksi. Hampaat tulee pestä ennen treffeja ja suihkussa tulee käydä. Naiset myös rakastavat jos mies tuoksuu hyvälle, joten haju- ja partavesien käyttöä suositellaan. Nämä ovat perusasioita, jotka kaikkien pitäisi kyllä tietää.

2. MISTÄ LÖYTYY NAISIA?

Paras tapa löytää sopivia naisia ovat deittiapit, ykkösenä mainittakoon Tinder, muita kokeilemisen arvoisia voisi olla muiden muassa Badoo, Bumble, OkCupid, happn, LOVOO ja HappyPancake. Myös Instagramin kautta on helppo löytää naisia, Instagram ei ole deittiappi, mutta melko hyvä sovellus jutella naisille, jos profiilisi on jotenkin järkevä ja sinulla on mielenkiintoista sisältöä tililläsi.

Tottakai on mahdollista tutustua naisiin ja saada puhelinnumero ihan missä tahansa, kuten esimerkiksi yökerhossa, kuntosalilla, supermarketissa, koiran kanssa lenkillä ollessa tai vaikkapa kirkossa. Deittiapit ovat silti nykyään helpoin ja suosituin tapa hankkia kumppani/kumppaneita. Muista valita hyvä ja edustavan näköinen profiilikuva (ilman aurinkolaseja), yksi kokovartalo kuva jossa olet pukeutunut hyvin, sekä kuva jossa teet jotain mielenkiintoista tai olet kavereidesi kanssa esimerkiksi kalassa.

3. MITEN SAAT NAISEN KIINNOSTUKSEN HERÄÄMÄÄN

Kun saat uuden matchin esimerkiksi Tinderissä, kannattaa välttää sanomasta seuraavia asioita: “Hei” “Moi kaunis, mitä kuuluu?”, “Miten menee?” jne. Tämä on todella tylsää, ja suurin osa miehistä aloittaa keskustelun edellämainituilla tai muilla tylsillä ja geneerisillä kehuilla. Toki tämäkin toimii ei-niin-hyvännäköisten naisten kanssa. Mutta todella kauniit naiset jättävät järjestään yleensä tällaiset viestit huomiotta.

Kannattaa mielummin etsiä vastapuolen kuvista jotain mielenkiintoista kommentoitavaa ja kysyttävää/ehdotusta. Esimerkiksi jos naisen profiilikuvassa hän juo vaikkapa Heineken merkkistä olutta, niin voit aloittaa keskustelun sanomalla esimerkiksi, että “Just hommasin Heinekeniä jääkaapin täydeltä, en kyllä jaksa juoda kaikkea, tuutko auttamaan?” tai jotain muuta nokkelaa tai hauskaa, kuin pelkkä tylsä kehu ja kysymys “Moi kaunotar. Mitäs sun viikonloppuun?”.

Netissä turhaa kirjoittelua kannattaa välttää, paras tapa on pyytää puhelinumero Whatsappiin mahdollisimman pian ja sen jälkeen yrittää sopia treffit mahdollisesti jo huomiseksi tai vähintään samalle viikolle.

Netissä kirjoittelua kannattaa välttää, sillä on helppo mokata sanomalla vahingossa jotain tyhmää, jota nainen ei ymmärrä. Naiset tuppaavat suhteellisen helposti blokkaamaan tai alkaa ns. “ghostamaan” (jättää viestisi huomiotta), jos hän ei ymmärtänyt “vitsiäsi”. On parempi säästää huumori ja vitsit livetapaamiseen, joilloin on helpompi ilmeillä ja eleillä ilmaista miten asiat tarkoittaa.

Netissä tulee helposti väärinymmärretyksi. Sovi treffit siis mahdollisimman nopeasti saatuasi puhelinnumeron. Kun treffipäiväsi aamu koittaa, voit tekstata naiselle, esimerkiksi että “Meillä oli klo 20.00 treffit, ethän unohtanut? ;)” tai muuta vastaavaa. Muuten turhia ei kannata netissä hölistä, siitä harvoin seuraa mitään hyvää, naisen kiinnostus saattaa vain lopahtaa mitä enemmän jauhatte somessa ja saatat mokata helposti sanomalla jotain naisen mielestä “epäsoveliasta”. Näin jää koko treffit näkemättä.

4. ÄLÄ OLE LIIAN KIINNOSTUNUT JA INNOKAS

Vältä olemasta liian “thirsty” ja “needy”, kun juttelet naisten kanssa netissä. Naiset haluavat tavata ja harrastaa seksiä miesten kanssa, jotka jo muutenkin saavat huomioita toisilta naisilta, ja joita muutkin naiset haluavat deittailla.

Jos ja kun nainen antaa sinulle Tinderissä puhelinnumeron, älä sano “Saanko mä oikeasti sun numeron?” tai mitään muuta, joka saattaa näyttää epätoivoiselta ja siltä, että et usein tapaile tai juttele kauniille naisille. Yritä mielummin esittää vähemmän kiinnostunutta ja välttele kehujen antamista kunnes pääsette treffeille. Treffeillä ollessa, jos nainen näyttää mielestäsi oikeasti seksikkäältä ja kauniilta lyhyessä mekossaan, voit heittää vaikkapa seuraavaa :”Vau, sä näytät seksikkäältä tossa punaisessa mekossa”. Tämä saa naisen ihokarvat nousemaan pystyyn ja ilmapiirin väreilemään eroottisempaan suuntaan. Älä kuitenkaan kehu naista enempää kuin yhden kerran ensitreffien aikana.

Älä myöskään vastaan samalla sekunnilla/minuutilla naisen kysymyksiin tekstatessa netissä. Suositeltavaa on odottaa vähintään 20-30 minuuttia tasaisin väliajoin kun keskuttelette somessa, näin vaikutat että sinulla on muutakin elämää, eikä hän ole sinun elämäsi keskipiste. Kun vaikutat vähemmän innokkaalta/kiinnostuneelta, nainen kiinnostuu silloin sinusta enemmän. Jos olet liian innostunut ja kiinnostunut naisesta, naisen kiinnostus laskee automaattisesti sitä mukaa mitä kiinnostuneempi sinä olet. Vältä myös emojien käyttämistä viimeiseen asti kun kirjoitat naisille. Sydän ja muiden emojien käyttö on hyvin feminististä.

5. OLE RENTO, LIEVÄSTI RÖYHKEÄ JA ITSEVARMA (kun olet naisen kanssa treffeillä)

Itsevarma, rento ja lievästi röyhkeä on kaiken A ja O. Naiset rakastavat itsevarmoja “pahoja poikia”, jotka eivät ole liian kilttejä ja mukavia. Yritä saada päähäsi, että aikasi on arvokasta, etkä ole valmis nöyrtymään kaikkeen mitä nainen pyytää ja yritä miellyttää naista kaikin keinoin. Esimerkiksi jos nainen tulee myöhässä treffeille, sano että “sinä muuten tarjoat ensimmäisen kierroksen, kun tulit 10 minuuttia myöhässä”. Ennen kaikkea älä pelkää naisen reaktiota, mitä ikinä sanotkaan, sano se itsevarmasti.

Älä ole liian kiltti naisten kanssa, äläkä pyytele anteeksi tai myötäile kaikkea mitä nainen sanoo, etenkin jos et ole samaa mieltä. Jos nainen kertoo esimerkiksi että, hänen lempi tv-ohjelma on Temptation Island, niin sano suoraan vaikkapa että “Ai sellasta roskaa katsot” sen sijaan että sanoisit vaikka “Joo se on hyvä ohjelma, minäkin seuraan sitä” Muista kuitenkin pitää pilke silmäkulmassa, niin että nainen tietää, että sanot nämä lievät haukkumiset tai provokaatiot huumorimielellä. Yritä välttää kaiken keinoin naisille puhumista, kuten puhuisit kaverille, olet aika äkkiä niin sanotulla “friendzonella”, jos juttelet naisen kanssa niin sanotusti mukavia, kuten juttelisit jollekin tutullesi/kaverillesi.

Sinun tulee luoda kipinä, ja sen kun opit luomaan, saat naisia niin paljon kuin jaksat niitä kotiisi viedä. Kipinän luomiseksi sinun täytyy olla maskuliininen, rento, itsevarma ja hauska MIES. Näistä syntyy KARISMA, jolla saat hurmattua naisen kuin naisen.

Kun nainen tuntee olevansa itsevarman ja vahvan miehen kanssa, on sen polvet vetelänä ja 90% ovat valmiita lähtemään mukaasi asuntoosi sinä iltana, jos osaat sanoa asiat oikein. Toisaalta jos olet todella komea naisen mielestä, sinun ei tarvitse puhua juuri mitään, sillä nainen on jo päättänyt haluta harrastaa seksiä kanssasi ensimmäisen 10 sekunnin aikana ensitapaamisen aikana. Sinun tulee sanoa vain jotain todella typerää ja hölmöä, että komeana sinua pitävä nainen, ei haluaisikaan antautua sinulle samana iltana.

Ensisuudelmaa kannattaa yrittää jo ensitreffeillä, jos hetki tuntuu hyvältä ja huomaat että nainen pitää myös sinusta. Muista että jos saat suudelman naiselta, on hän todennäköisesti valmis jo petipuuhiinkin.

 

BONUS TIPPI: Miten naisen saa lähtemään baarista kotiisi/sänkyysi? Voit sanoa esimerkiksi, että “Juodaan nämä loppuun ja mennään sitten tohon mun kämpille jatkamaan, joka on tossa lähellä.” Toimii hyvin varmasti, jos nainen on kiinnostunut sinusta siinä mielessä. Muista myös että sovi treffit aina sinun kotisi lähelle ja yritä saada nainen tulemaan lähemmäs sinua treffeille, eikä niin että menisit mihin nainen haluaa mennä. Kun saat naisen näkemään hieman vaivaa, että hän voi tavata sinut, on se jo pieni askel oikeaan suuntaan, eli seksin harrastamiseen tai tyttöystävän saamiseen.

Kaikki nämä asiat ja vinkit joita tässä artikkelissa kerrotaan, toimii nykyisen sukupolven kanssa, parhaiten ikäluokissa 18-40. Tästä vanhemmat ihmiset ovat erilaisia treffailun ja ihmissuhteiden suhteen, ja nämä vinkit ei välttämättä toimi heihin, koska heillä on vanhemman sukupolven maailmankatsomus.

Muista myös jakaa kaverillesi nämä vinkit, jos heilläkin on vaikeuksia naisten saamisessa!


Lue myös alta löytyvä artikkeli, jossa kerrotaan miten naista tulee kosketella niin että nainen kiihottuu ja on sulaa vahaa käsissäsi.

Kosketa naista näistä kohdista ja hän on sulaa vahaa käsissäsi – Lue vinkit


Teksti: Gekkonen.com

Jaa artikkeli: