Kosketa naista näistä kohdista ja hän on sulaa vahaa käsissäsi – Lue vinkit

Kiihottunut nainen. Kuva: Pexels.com

 

Koskettelu on mukavaa, harva varmasti on eri mieltä tästä asiasta.

Erityisesti naiset rakastavat koskettelemista ja läheisyyttä. Naista voi koskettaa monin eri tavoin, siitä mihin kosketat ja miten kosketat saa aikaan erilaisia reaktioita. Jotkut kosketukset saavat aikaan nukahtamisen ja rentoutumisen, kun taas koskettelu naista ergoneenisiltä alueilta saa aikaan seksuaalisen kiihottumisen (jos nainen pitää sinusta).

Tänään kerrommekin miten naista kannattaa koskettaa juuri maksimaalisin kiihottumisen aikaansaamiseksi.

Aloita ensiksi kevyeillä kosketuksilla, kevyet kosketukset saa naisen haluamaan lisää.

Erogeenisiä alueita on paljon muitakin, kuin pelkkä klitoris, g-piste, rinnat ja nännit.

Kiihottunut nainen nro 2. Kuva: Pexels.com

 

Useammat naiset kiihottuvat kosketuksista kaulaan, korvalehtiin, korvanipukoihin, hiusrajaan ja lantioon. Voit myös hivellä naisen kylkiä, sisäreisiä ja selkärankaa. Kannattaa myös kokeilla puhaltaa, suudella ja näykkäistä hellästi kaulaa ja korvalehtiä. Tämä saa aikaan naisessa eroottisen latautumisen.

Jos nainen näyttää nauttivan koskettelusta, voit kokeilla siirtyä herkempiin kohtiin kuten rintoihin ja nänneihin. Jos ja kun nainen kuumenee tästä entistä enemmän, siirry suosiolla jo vaginan ja pakaroiden hivelöintiin/hieromiseen.

Useamat naiset tykkäävät myös tukistamisesta ennen seksin harrastamista ja etenkin sen aikana. Myös pyllylle läpsiminen seksin aikana takaapäin on monien mieleen.


Jos sinulla ei kuitenkaan ole naista mitä kosketella tai muuten vaikeuksia saada naisia, niin suosittelemme lukemaan alla olevan artikkelin huolella!

HUOM MIES! Onko vaikeuksia saada naista? – Nämä 5 kohtaa kannattaa lukea

Jaa artikkeli: