Käyttöehdot

Yleistä

Gekkonen.com-sivuston käyttäjät hyväksyvät palvelua käyttäessään alla esitellyt käyttöehdot. Gekkonen.com-sivustolla on oikeus muokata ja päivittää käyttöehtoja ilman erillistä ennakkovaroitusta.

Oikeus

Gekkonen.com-sivustolla julkaistavan aineiston, kuten tekstit ja kuvat, ja visuaaliset sekä graafiset elementit, kuten logot ja ikonit, omistaa Gekkonen.com. Gekkonen.com pidättää itsellään kaikki oikeudet palvelun sisältöön. Gekkonen.com-sivustolla tai sen yhteydessä käytettävät ohjelmistot omistaa ohjelmistojen lisenssinhaltija.

Vastuu palvelun sisällöistä

Gekkonen.com ja sen yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa palvelusta ja sen käytöstä aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista.

Gekkonen.com-sivusto on pääasiallisesti toiminnassa ja käytössä ympäri vuorokauden, mutta toisinaan sivuston sisältö saattaa olla saavuttamattomissa ulkoisten tekijöiden, kuten sivuston ylikuormituksesta, ja päivityksistä aiheutuvien käyttökatkosten vuoksi.

Se, miten sivuston julkaisuja ja aineistoja tulkitaan ja minkälaisia päätöksiä kävijä tekee julkaisujen pohjalta, ei ole Gekkonen.com-sivuston eikä sen yhteistyökumppaneiden vastuulla.

Gekkonen.com-sivustolla on oikeus kieltäytyä tarjoamasta palvelua kävijälle, joka toimii palvelun käyttöehtojen vastaisesti ja palvelua epäkunnioittavasti. Palvelun tarjonta käsittää myös sivuston yhteyteen kuuluvat muut viestintäkanavat, kuten sosiaalisen median. Palvelun tarjoaminen käyttäjille voidaan myös keskeyttää tai lopettaa – osittain tai kokonaan – ilman ennakkovaroitusta.

Muuta huomioitavaa

Verkkosivusto voi sisältää tuotesijoittelua.