Näillä vinkeillä onnistut painonpudotuksessa! (14 Vinkkiä laihdutukseen)

Näillä vinkeillä onnistut painonpudotuksessa! (14 Vinkkiä laihdutukseen)

1. Tuo elämääsi uutta

Omaksu uusia hyviä terveellisiä tapoja. Poista ajattelu kaikesta luopumisesta. Lisää pieniä kävelyitä, juo lasillinen vettä enemmän… tuo pikkuhiljaa hyviä asioita elämääsi enemmän ja huomaat kuinka huonot tavat alkavat automaattisesti karsiutua. Tuo muutoksia yksitellen elämääsi. Älä yritä muuttaa kaikkea kerralla.

2. Aloita pitämistäsi asioista

Mieti mitkä ovat terveellisiä ruokia mitä rakastat tai ehkä tykkäät tanssia enemmän kuin käydä kuntosalilla. Keskity aluksi kaikkeen mikä saa sinut hyvälle tuulelle. Kun olet paremmassa kunnossa on helpompi laajentaa ruokavaliota ja liikuntaa myös epämukavuusalueille.

3. Lopeta prosessoidun ruoan syöminen

Valmista ateriasi itse ja syö enemmän raakoja hedelmiä ja vihanneksia. Näin tiedät mitä ruokasi oikeasti sisältää ja vältyt kalori- , sokeri- sekä suolapommeilta. Vähennät samalla myös haitallisten säilöntäaineiden määrää ruokavaliossasi.

4. Syö sopivia annoksia

Annostele lautaselle maltillisesti. Älä ota ruokaa lisää. Odota 20 minuuttia ruokailun jälkeen ja jos olet vielä nälkäinen voit syödä hieman lisää. Totuta aivosi uuteen annoskokoon.

5. Hidasta

Syö hitaammin ja pureskele ruoka kunnolla. Nauti ruoasta enemmän, mutta samalla myös muutat ruokailutottumuksiasi oikeaan suuntaan.

6. Juo enemmän vettä

Kun et juo tarpeeksi vettä, tunnet itsesi väsyneeksi ja turvonneeksi. Vähennä sokeroitujen juomien juomista ja vaihda tilalle lasillinen vettä. Olet energisempi ja nälkä ei vaivaa niin usein sokeritasapainon parantuessa.

7. Älä laita kahviin sokeria

Sokeri lisää insuliinin määrää ja kasvattaa kehon rasvaprosenttia.


Jatkuu seuraavalla sivulla…

1 / 2

Jaa artikkeli: