Tyttöystävä määräsi miestä hankkiutumaan eroon koirastaan – Lue viesti minkä mies jätti ilmoituspalstalle

Pixabay

 

Tyttöystävä määräsi miestä hankkiutumaan eroon koirastaan – Lue viesti minkä mies jätti ilmoituspalstalle

Tyttöystävä antoi miehelleen kaksi vaihtoehtoa; joko miehen tulisi hankkiutua eroon beagle-koirasta tai muuten hän jättäisi poikaystävänsä. Mies tuumi tilannetta hetken ja jätti ilmoituspalstalle tämän ilmoituksen:

Suomennos kuuluu näin: “Tyttöystäväni ei tykkää beaglestäni Mollysta. Joten minun täytyy etsiä hänelle uusi koti. Hän on puhdasrotuinen hyvältä alueelta ja hän on ollut minulla 4 vuotta. Hän tykkää pelata pelejä. Ei täysin koulutettu. Pitkät hiukset ja vaatii jonkin verran ylläpitoa, etenkin kynnet, mutta hän rakastaa kun niistä huolehditaan. Räksyttää öisin, mutta nukkuu silloin kun olen töissä. Syö vain kaikkein kalleimpia ja parhaimpia ruokia. Ei koskaan tervehdi sinua ovella pitkän työpäivän jälkeen tai anna sinulle ehdotonta rakkautta kun olet surullinen. Ei pure mutta voi olla todella ilkeä!

Joten….. olisiko kukaan kiinnostunut minun 30 vuotiaasta, itsekkäästä, häijystä, kullankaivaja tyttöystävästäni? Tule ja hae omaksesi! Minä ja koirani haluamme uudelleensijoittaa hänet niin pian kuin mahdollista!”

Jaa artikkeli: