Tässä on halloweenin hauskimmat ja erikoisimmat naamiaisasut

Kaupallinen yhteistyö: Tässä on halloweenin hauskimmat ja erikoisimmat naamiaisasut

Halloween on taas kohta ovella, ja keräsimme muutaman hauskan idean naamiaisbileisiin!

1. Olutlasi

Miksi tyytyä vain oluen juontiin? Pukeudu suureksi olueksi (ml. vaahto), kun olet menossa naamiaisiin!

2. Emoji kakka

Hienot naamiaiset tai halloween-juhlat eivät ole naurun asia! Mutta kyllähän joka juhlissa pitää olla huumoria, ja Emoji Poop naamiaisasulla varmistat, ettei tunnelma ole liian jäyhä! Puku peittää yläkroppasi ja pääsi, ja muuntaa sinut takuuvarmasti iloiseksi kakkakasaksi!

3. Pekoni

Kuka nyt ei halua erottua joukosta naamiaisissa? Pukeudu valtavaksi pekoniksi! Se näyttää täysin aidolta, mutta älä kuitenkaan erehdy haukkaamaan siitä palaa, kun nälkä yllättää yön pikkutuntien aikaan!

4. Hyvinvarustettu Skotti

Nyt sinun ei tarvitse enää miettiä, mitä skotit piilottelevat kiltin alla, sillä tämä hauska naamiaisasu ei jätä varaa mielikuvitukselle! Totta kai sinä menet naamiaisiin hyvinvarusteltuna skottina!

5. Muna

Oletko kovaksi keitetty tyyppi, vai oletko ehkä enemmän molemmilta puolilta paistettu? Emme tee asiasta munakokkelia, sillä valinta on yksinkertainen! Muna-asu naamiaisiin, ole hyvä!

6. Gravity Granny

Tämä hauska naamiaispuku demonstroi mitä selvimmin Newtonin painovoimalakia. Gravity Granny – kaikki osoittaa maata kohti ja KAIKKI on näkyvissä, sillä hän kulkee ympäriinsä aamutakki auki. Tarjoa monet makeat naurut naamiaisissa hassuksi Gravity Grannyksi pukeutuneena

Lisää mahtavia asuja edullisesti osoitteesta: coolstuff.fi

Jaa artikkeli: