Tässä hyvä lahjaidea miehelle jolla on jo kaikkea!

Kaupallinen yhteistyö: Tässä hyvä lahjaidea miehelle jolla on jo kaikkea!

Käytännöllinen magneettiranneke tee se itse -tyypeille, puusepille ja käsityöläisille!

Nauloista ja ruuveista on eniten hyötyä silloin, kun ne ovat uponneet syvälle seinään, se on tunnettu tosiasia. Mutta ahkerat ja pätevät naulanhakkaajat ja ruuvinruuvaajat tietävät ihan liian hyvin toisenkin tosiasian: työn touhussa on ihan mahdoton pitää ruuvit ja naulat käden ulottuvilla!

Kannattaisiko naulat ja ruuvit laittaa suuhun? Hikkavaroitus, haukotteluvaara ja lisäksi uhkana on nielaisurefleksi.

Mitäpä jos panisit ne taskuun? Tiedät varmaan, että vähintään yksi ruuvi tai naula tulee pyörimään taskussasi piikki ylöspäin, ja sitten se pistää sinua kynnen alle ja sinä kärsit kivuista kaksi viikkoa.

Jospa sitten panisit ruuvisi ja naulasi tikkaille? On ihan päivänselvää, etteivät ne tule pysymään askelmilla vaan putoavat maahan.

Mutta tiesitkö, että on olemassa yksi paikka, jossa naulat ja ruuvit ovat aina käsillä? Nimittäin ranteesi. Magnogrip on magneettiranneke, joka pitää naulat, ruuvit, poranterät ja muut magneettiset tarvikkeet ojennuksessa. Vähän niin kuin sinulla olisi kolmas käsivarsi aina nikkaroidessasi. Ja mikäpä olisi coolimpaa kuin se, että on kolme käsivartta.

Magnogrip:

  • Kiinnitä naulat ja mutterit helposti magneettirannekkeeseen
  • Valmistettu vahvasta canvas-kankaasta, jossa on voimakas magneetti
  • Magnogripin mitat: 35,5 x 9 cm
  • Yltää enintään 30 senttiä paksun ranteen ympärille

Klikkaa tästä ja hanki Magnogrip miehelle (tai miksei naisellekin) jouluksi pukinkonttiin! Hinta nyt vain 10,74 € (Normaalisti 17,90€)

Jaa artikkeli: