Nuori ylimielinen opiskelija halveksui ikäihmistä – Vanhuksen vastaus saa koko pubin ulvomaan naurusta

Nuori ylimielinen opiskelija halveksui ikäihmistä – Vanhuksen vastaus saa koko pubin ulvomaan naurusta

Nuori, ylimielinen opiskelija istui baarissa ja juhli sitä, että hän oli juuri suorittanut viimeiset tentit arvostetussa yliopistossa. Nuorimies huomasi baarissa vanhemman eläkeläisen, jota hän päätti lähestyä. Opiskelija istahti vanhemman herran viereen ja sanoi halveksuvasti kovaan ääneen:

“Kuule pappa, sinä kasvoit aivan eri maailmassa, eikö niin? Alkukantaisessa maailmassa”, nuorukainen selitti kovaan ääneen, niin, että varmasti kaikki läsnäolijat kuulivat.

“Minun sukupolveni taas on kasvanut tekniikan parissa kuten vaikkapa internetin, matkapuhelinten, pelikonsoleiden, television, avaruuslentojen ja ydinvoimaloiden täyttämässä maailmassa”, hän jatkoi.

Nuorimies piti pienen hengähdystauon ja otti samalla hörpyn tuopistaan. Samalla vanhempi herra keskeytti hänet ja sanoi:

“Olet oikeassa poika, meillä ei todellaan ollut mitään mainitsemistasi asioista lapsuudessamme – ja siksi meidän piti keksiä ne”, eläkeläinen totesi jatkoi: “Mitä sinä ajattelit jättää jälkeesi tuleville sukupolville?”

Kaikki baarissa olijat puhkesivat nauruun ja aplodeihin, kun taas nuori mies meni täysin sanattomaksi ja poistui hiljakseen takavasemmalle.

Muista että älä koskaan aliarvioi vanhuksia, sillä heillä on paljon elämänkokemusta ja tietoa, josta me kaikki voimme ottaa oppia.

Paina “tykkää” jos kunnioitat vanhempia ihmisiä, sekä jaa tämä tarina ystävillesi Facebookissa! 🙂

Jaa artikkeli: