Nämä ihmiset epäonnistuivat Halloween-asuissaan

#10 Optimus Prime

Toiset tekevät taidetta ja toisten elämä on taiteilua.. pohjalle sopisi suomalaisempaan versioon Leijonien peliasu ja punainen päivystysliivi. Tärkein asuste on kuitenkin VYÖLAUKKU! Ny rillataan!

#11 Iron man

Palatkaamme askartelun perustyövälineisiin: teippi, pahvi ja sakset. Miksi tehdä kaikesta niin vaikeaa ja käyttää vuosia puvun työstämiseen kun olet hetkessä valmis… “Talk to the hand!”

#12 Hämähäkkimies

Kaikkien aasien sankari! Your friendly neighborhood Ass-Man.. no wait… Spider-Man.

Lue myös:  Sano hyvästi pierujen hajuille – uutuushousut suodattavat epämiellyttävät hajut
#13 Avengers

“Ja heillä kaikilla oli niin mukavaa”… miksi ottaa asiat liian vakavasti. Hauskuuskerroin on varmastikin Frisbeesotilaan, Riiviön ja Rommimiehen puolella.

#14 Hulk

“Hulk not think. HULK SMASH!”… Hulk not smash… Hulk depressed…

#15 R2D2 ja 3-CPO

Iso hatunnosto äidille, joka on tehnyt galaksin hienoimmat puvut lapsilleen. Isille riitti pyykkipussi, roskiksen kansi, kertakäyttövuoka, langanpätkät ja kultainen pannumyssy.

Lue myös:  Orava ja pöllö kinasteli
#16 Buzz Lightyear

Mies on langennut harhaanjohtavan mainonnan uhriksi. Sen piti näyttää siltä kuin ensimmäisessä kuvassa… Aina tuote ei vastaa mielikuvaa…

#17 Barbie (zombi vs. sukupuolineutraali)

Molemmat ovat kunniamaininnan arvoisia! Miksi odottaa juhlinnan jälkeiseen aamuun kun voit jo illalla näyttää samalta. Suomen oloihin kannattaa kuitenkin valita hieman talvisempi Barbie-malli.

#18 The Flash

Vatsalihasten toteutus kahdella tavalla. Kumpi on mielestäsi parempi?

#19 Teräsmies

Teräsmies vs. Teräksetön mies

 

2 / 2