Nämä ihmiset epäonnistuivat Halloween-asuissaan

Nämä ihmiset epäonnistuivat Halloween-asuissaan

Halloweenin asuvalintaa miettiessä kannattaa olla realistinen. Vaikkakin juhlaan kuuluu musta huumori, joskus heikko arviointikyky johtaa hieman hämmästyttäviin yrityksiin. Mitä tapahtuu kun mielikuva tulevasta naamiaisasusta ylittää omat taidot?

Katso 19 huvittavaa kuvaparia:

 

#1 Wonderwoman

Viva Las Vegas! Jos haet näyttävyyttä, tämä on ehdottomasti paras valinta. Asukokonaisuuteen on käytännöllisesti yhdistelty käsilaukku ja tietysti aikuisten kokoiset housuvaipat, jotka tuovat huolettomuutta juhlintaan.

#2 Harley Quinn

Tässä on jo todellista yritystä ja ompelutaidosta saa plussaa. Rekvisiittaan kannattaisi kuitenkin panostaa samassa suhteessa tai ehkä vaan ostaa puinen pesäpallomaila, johon voi tussilla kirjoitella “hyvän yön viestejä”.

#3 Chun-Li (Street Fighter)
Lähde / Lähde

Lähde

Nyt täytyy kyllä olla kyse polttareista itämaiseen tapaan. Muuta selitystä asuvalinnalle ei voi olla.
You ready for this?”

#4 Misty (Pokémon)

Kaveri on kyllä ajan hermolla ja mikä ettei Pokémon-villitykseen voi yhdistää muitakin mieltymyksiä pukeutumisen suhteen. Kyseinen peruukki voisi soveltua myös hienosti seuraavana vuonna Pepiksi eikä tarvitse oikeastaan hommata kuin raidalliset sukat, sillä apinakavereista ei varmastikaan ole pulaa loppuillasta.

#5 Mystikko

Mystisesti hikoilun yhteydessä katoavaan vartalomaaliin kannattaa varautua tai ostaa vaikka siniset legginsit, jotka olisivat varmasti sointuneet hyvin kokoa liian pieniin rintaliiveihin. Käsineet kädessä on tietysti hieman vaikea ottaa selfietä, joten hyväksyttäköön niiden puute. Parasta on kuitenkin, että asenne on kohdillaan! Tai ehkä tässä haettiin Pappa smurffia…

#6 Pikachu

Joskus kannattaa vaan turvautua valmiiseen asusteeseen. Tai ehkä Paha Pukki -elokuvan uusin jatko-osa onkin “Paha Pika”.

#7 Batman

Jos aioit juhlia oikein kunnolla, mikset laittaisi pyjamaa päälle jo valmiiksi. Kommandopipoon vähän uutta muotoilua, parturisetistä viitta, vaimolta muotoilevat alushousut ja lapsilta löytyy loput tarvikkeet. Kateellisuutta herättävän kokonaisuuden hankinta on sekä edullista, että helppoa.

#8 Jokeri

Kauhua (naurua) kerrakseen! Tässä on selkeästi otettu vaikutteita useista Jokeri -hahmoista kautta aikojen. Voihan tietysti olla, että aurinkosuojakerroin on 150, vaimolla oli vain värillistä huulirasvaa ja kloorivesihän saattaa tehdä hiuksistä vihreän sävyiset, eli kyseessä onkin lomakuva.

#9 Teinimutanttikilpikonnat

Nopea kevyemmän lompakon varustus kaveriporukalle onnistuu käyttämällä vihreää teippiä, jolla kuorrutat pitkät kalsarit, puseron, (varmasti jokaisen kaapista löytyvän) kommandopipon ja hanskat. Jos satut löytämään oikean värisiä jätesäkkejä nekin käyvät loistavasti. Käytä toisen väristä teippiä polvisuojuksiin sekä huiviin. Silmät voit taiteilla ekologisesti vaikka tyhjistä kananmunan kuorista.

Jatkuu seuraavalla sivulla..

 

1 / 2

Jaa artikkeli: