Elina Tervo julkaisu uhkean rantalomakuvan ja kertoo samalla pelottavan tarinan varoituksena kaikille matkailijoille

Instagram / Elina Tervo

 

Elina Tervo on upea näky, etenkin vähissä vaatteissa.

Tällä kertaa matkustelva kaunotar lomailee Albaniassa, mutta kaikki ei ole mennyt aivan täydellisesti, sillä Elina kertoo järkyttävästä tapahtumasta, jossa hänelle oli käydä huonosti.

– Kaunis Albania…mutta eilen tuli taas muistutus siitä, ettei tämä Euroopan manner mikään lintukoto ole Etelä-Amerikan tai Afrikan jälkeen. Eilen sain kokea miltä tuntuu, kun aseella yritetään ryöstää, Tervo aloittaa kirjoituksensa.

– Olin piknikillä auringonlaskussa sivulla olevalla rannalla ja heti kun saatiin tavarat levitettyä alkoi paikallinen kundi kiertää meidän ympärillä. Kyseli, että haluammeko ostaa pilveä ja kun kieltäydyimme pariin otteseen jatkoi kundi lähistöllä oleskelua. Näitä tilanteita nähneenä tiesin, että se tarkkailee mitä meillä olisi varastettavaa. Yhtäkkiä kundi oli kyykyssä vieressäni hemmetin kokoinen mora kädessä ja hoki että ”anna sun rahat, anna sun rahat”.

– En mene kovin helposti paniikkiin ja en nytkään, vaan sanoin rauhallisesti, ettei mulla ole mitään rahaa. Ensimmäiset aseet käteen mitä maasta löyty, eli kivenmurikat.  Kundi hetken siinä uhkaili, mutta onneksi tajusi, että meitä on kaksi ja sitä vain yksi, vaikka sillä paremmat aseet olikin, ja lähti perääntymään.

– Selvittiin säikähdyksellä, vaikka nyt mietittynä jätkä oli todella sekava ja sellainen olisi helposti voinut viiltää meidän kurkut auki. Muistakaa siis olla varovaisia aina! Ihan joka puolella on hulluja. Pelolle ei kuitenkaan saa antaa valtaa, koska silloin pahuus voittaa. Mä en lähde täältä Ksamilista minnekään, aijon nauttia tästä upeasta paikasta ja toivottavasti tämä ryöstö yritys jäi viimeiseksi täällä, Elina päättää viestinsä.

Katso upea kuva alta:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elina Tervo (@elinatervo) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elina Tervo (@elinatervo) on


Kuvat: Elina Tervo / Instagram

Jaa artikkeli: