Ylipainoinen 9-vuotias laihtui vuodessa 30 kiloa – Lue miten ja inspiroidu

Ylipainoinen 9-vuotias laihtui vuodessa 30 kiloa – Lue miten ja inspiroidu

Vauvasta saakka ylipainoinen yhdysvaltalainen Brenda painoi 9-vuotiaana jopa 84 kiloa. Liikkuminen ja tekeminen kävivät hankalaksi ja he päättivät koko perheen voimin laittaa hänen elämänsä kokonaan uusiksi. Brenda aloitti hurjan painonpudotuksensa kävelemällä joka päivä kuuden kilometrin lenkkejä perheensä kanssa, satoi tai paistoi. Hän myös noudattaa tiukkaa ruokavaliota. Tulokset alkoivat näkyä nopeasti ja Brenda laihtui vuodessa 30 kiloa.

Tänä päivänäkin Brenda kävelee ja juoksee paljon juoksumatolla, pelaa koripalloa joukkueessa sekä harrastaa uintia. Unohtamatta tietenkään terveellistä ruokavaliota, etenkin sokeria Brenda välttelee niin paljon kuin mahdollista ja rasvan saanti rajoittuu 20 grammaan päivässä.

Brendan äiti kehuu tytärtään ja kertoo tämän olevan hieno esimerkki ja inspiraatio kaikille ylipainosta kärsiville lapsille maailmassa. ”Tavoitteet voi saavuttaa kuka vain kunhan on motivaatiota ja hyvät lenkkikengät.”

Perhe antoi myös neuvoja toisille samoista ongelmasta kärsiville: aloita niin pian kuin mahdollista, muista terveellinen ruokavalio ja liikunta. Vanhempien ei saisi pelätä laittaa lapsiaan koville, sillä kyse on lapsen terveydestä ja koko elämästä.

Katso inspiroiva video:

Jaa artikkeli: