Onko päänsärkyä? Laita valkosipulinkynsi korvaasi – Säryt ja kivut lievittyvät parissa minuutissa!

Onko päänsärkyä? Laita valkosipulinkynsi korvaasi – Säryt ja kivut lievittyvät parissa minuutissa!

Valkosipulin terveellisyys ja sen aiheuttamat hyödyt on tunnettu jo satoja vuosia. Valkosipulia käytettiin muinoin monien eri sairauksien hoitoon ja sillä on puhdistettu haavoja, helpotettu yskää sekä torjuttu vilustumista. Valkosipuli on tehokas helpotus ja keino moneen eri vaivaan, ja sen on sanottukin olevan luonnon oma antibiootti.

Tässä artikkelissa saat tietoa siitä, miten voit lieventää särky- ja kuumetiloja valkosipulia apuna käyttäen.

Valkosipulin on todettu tepsivän korva- ja päänsärkyihin uutisoi HealthyViral24.

Korvatulehdus

Laita yksi puhdistettu valkosipulinkynsi korvaasi, tämän seurauksena kivun pitäisi lievittyä. Rakenteeltaan valkosipulinkynsi sopii helposti korvaan, sillä se muistuttaakin muodoltaan hieman korvatulppaa.

HealthyViral24 -sivuston mukaan kipu ja tulehdus lievittyvät jopa muutamassa minuutissa!

Päänsärky

Tämä toimii samalla tavalla kuin korvatulehduksen kanssa, mutta tässä tapauksessa valkosipulinkynsi jätetään korvaan yön yli. Ainut vaikeuttava tekijä tässä on se, että saat pidettyä sipulin paikallaan koko yön. (Teippiä voi kokeilla.) Aamulla päänsärky pitäisi olla historiaa.

Kuume

Tiesitkö että valkosipuli laskee kehon lämpötilaa? Voit kokeilla laskea kuumetta siten, että leikkaat valkosipulin viipaleiksi ja upotat palaset omenaviinietikkaan. Tämän jälkeen aseta viipaleet lapsesi jaloille ja korville. Kuumeen tulisi laskea nopeasti, kertoo HealthyViral24.

Seuraavan kerran kun kärsit päänsärystä tai kuumeesta, niin kokeile näitä menetelmiä. Kokeilemalla näitä konsteja ei ainakaan häviä mitään, ja nämä ovat varmasti terveellisempi vaihtoehto, särkylääkkeiden popsimiselle.

Muista myös jakaa tämä artikkeli eteenpäin Facebookissa, näin autat levittämään hyödyllistä tietoa eteenpäin! 🙂

Jaa artikkeli: