Pariskunta yritti tehdä lasta vuosia turhaan – olivat epähuomiossa harrastaneet peppuseksiä 4 vuotta

Nyt kävi paskempi homma!

Monet ihmiset kärsivät parisuhteissaan lapsettomuudesta, kun toivottua raskautta ei tule vaikka sitä miten paljon yritettäisiin.

Brittiläinen Metro-lehti kertoi hyvin oudosta tapauksesta, jossa lapsettomuus olikin uskomattomalta ja koomiselta kuulostavan yksinkertaisen mokan syytä.

Eräs naimisissa oleva kiinalaispariskunta oli yrittänyt saada lasta neljän vuoden ajan tuloksetta. Aktiivisesta seksielämästään huolimatta vaimo ei koskaan tullut raskaaksi. Parikymppinen pariskunta päätyi loppujen lopuksi lääkärin vastaanotolle, josta syy lapsettomuuteen paljastui hyvin nopeasti.

Lääkäri Liu Hongmei teki hyvin yllättävän huomion kun hän oli alkanut tutkimaan naisen alapäätä. Vaimo kertoi lääkärille seksin olevan hyvin kivuliasta, mutta kertoi suostuneensa miehen pyynnöstä siihen, koska halusi niin kovasti saada lapsen.

Lääkärissä selvisi, että vaimo olikin edelleen neitsyt, eikä hän ollut koskaan harrastanut vaginaallista seksiä. Tämän jälkeen tutkittiin naisen peräaukko, jonka lääkäri huomasi olevan venynyt selvästi. Lopulta kävi ilmi, että pariskunta oli harrastanut epähuomiossa anaaliseksiä koko neljävuotisen avioliittonsa ajan.

Uskotko että peppuseksi neljän vuoden ajan on tapahtunut epähuomiossa, vai olisiko tämä vain miehen ovela suunnitelma välttää perheenlisäys?


Lähde: Stara

Jaa artikkeli: