Onko avaimet tai lompakko usein hukassa? – Tämän keksinnön ansiosta löydät ne aina helposti!

Kaupallinen yhteistyö: Tile Bluetooth-paikannin

Kuumeinen etsintä seis! Avainnippu, lompakko tai laukku ei enää voi hävitä jäljettömiin, kun siihen on kiinnitetty Tile Bluetooth-paikannin – seuraat vain merkkiääntä ja paikannat kadonneet tavarat kännykällä!

Harva osaa keksiä yhtä turhauttavan taidokkaita piilopaikkoja kuin avaimet. Kuinka monta kertaa oletkaan etsinyt ja etsinyt tuloksetta, kunnes avainnippu sitten ilkikurisesti tupsahtaakin esiin taskusta? Etkö muka ollut penkonut taskuja jo kolmesti?! Rauhoitu! Tile on pieni Bluetooth-laite, jonka avulla voit jäljittää hukassa olevat tavarat. Sovelluksen kautta voit aktivoida Tilen äänimerkin sekä seurata, oletko lähestymässä kadonnutta esinettä. Tästedes päihität avaimet kuurupiilossa ihan ilman epätoivoista taskujen, laukkujen ja laatikoiden tonkimista.

Paikannus toimii myös toiseen suuntaan. Hukkasitko puhelimen? Paina Tilen painiketta, niin puhelin ilmoittaa itsestään äänimerkillä, vaikka olisit jättänyt sen äänettömään tilaan! Tile-malleja on kaksi: kiinnitysreiällä varustettu Mate, joka voidaan kiinnittää esimerkiksi avainrenkaaseen, ja luottokorttimaisen ohut Slim, joka mahtuu kätevästi lompakkoon. Sovellus tallentaa tiedot esineen viimeisimmästä olinpaikasta, jotta tietäisit, mistä ryhtyä etsimään, vaikka kadonnut lompakko olisi Bluetooth-kantaman ulkopuolella.

Kätevän Tilen ansiosta voit lakata tuskastumasta avainten, lompakon, kaukosäädin ja muiden tavaroiden katoamistemppuihin – avaat vain sovelluksen ja jäljität hukassa olevan esineen äänimerkin perusteella!

Lopeta tavaroidesi hukkaaminen ja hanki Bluetooth-paikannan tästä linkistä!

Jaa artikkeli: