Nyt kaikki piereskelijät HUOMIO! – Uusi tutkimus osoittaa että piereskely parantaa läheistesi terveyttä!

Nyt kaikki piereskelijät HUOMIO! – Uusi tutkimus osoittaa että piereskely parantaa läheistesi terveyttä!

Uusi brittitutkimus osoittaa, että piereskely onkin hyvästä, eikä vain sinulle itsellesi, vaan myös lähellä oleville muille ihmisille.

Kuulostaa hullulta mutta The Mirror-lehden mukaan pierut saattavat ehkäistä mm. syöpää, sydänkohtauksia ja jopa dementiaa.

Englantilaisessa yliopistossa on tehty tutkimus asiasta, ja se osoittaa että pieruja ei kannattaisi pidätellä.

Lue myös:  Juo tätä juomaa tyhjään vatsaan viikon ajan ja näet miten vatsarasva sulaa pois!

Pierut sisältävät vetysulfideja eli rikkivetyä, joista pierun haju tulee. Tämän saman hajun voi myös haistaa esimerkiksi mädistä kananmunista. Suurina määrinä nämä vetysulfidit saattavat olla jopa vaarallisia ihmiselle.

Pienemmissä määrin, (joita pierut yleensä ovat), vetysulfidit voi taas olla hyväksi ihmisille ja estää edellämainittuja sairauksia. Eli terveellinen lisä siis!

The Mirror kertoo myös että tutkijat ovat kiinnostuneita siitä, miten vetysulfidia voitaisiin kehittää lääketieteellisiin tarkoituksiin ja miten siitä voisi olla hyötyä tulevaisuudessa eri sairauksien ja tautien hoidossa.

Lue myös:  Neljä asiaa jotka tapahtuvat kun alat juomaan enemmän vettä

Jaa tämä iloinen ja hyödyllinen uutinen läheisillesi, jotka ovat saattaneet kärsiä pierujen aiheuttamista hajuhaitoista. Tämä on todellakin hyvä uutinen, koska enää he eivät kärsi turhaan! 🙂