Neljä asiaa jotka tapahtuvat kun alat juomaan enemmän vettä

Neljä asiaa jotka tapahtuvat kun alat juomaan enemmän vettä

Kenelläkään ei varmasti ole uutta se, että ihmisen tulisi juoda joka päivä vettä. Suomessa suositellaan juomaan kolme tai neljä lasillista vettä ruuan kanssa.

Lisäämällä veden juontia nämä asiat tapahtuvat kehossasi:

Ruokahalun heikkeneminen

Veden juominen on tehokas apu painonhallinnassa ja välttämätöntä jokaiselle painonpudottajalle. Vesi auttaa pitämään aineenvaihdunnan käynnissä sekä täyttämään vatsaa. Jo yksi lasillinen vettä ennen ateriaa  aiheuttaa sen, että syöt itse ruokaa vähemmän.

Liikkumisen halu kasvaa

Veden juominen tuottaa energiaa myös liikkumiseen. Vesi auttaa happea ja ravintoaineita kulkemaan elimiin ja soluihin, ja näin ollen antaa myös hyvää energiaa liikkumiseen. Muista juoda vettä enemmän etenkin päivinä jolloin harrastat rasittavaa liikuntaa.

Iho muuttuu terveemmäksi

Vedenjuonnilla on suora vaikutus ihoon. Kun vettä ei juoda tarpeeksi, myös iho on kuiva. Riittävä nesteytys auttaa myös suolan aiheuttamaan turvotukseen. Runsas veden juonti auttaa myös pääsemään eroon silmäpusseista.

Kiihdyttää aineenvaihduntaa

Kun aineenvaihdunta toimii hyvin, myös painonpudotus on paljon helpompaa. Ota vesipullo matkaasi seuraavan kerran, kun lähdet hoitamaan asioita pidemmäksi aikaa.

Muista kuitenkin kohtuus kaikessa, yli kolme litraa päivässä on usein jo liikaa (riippuen tietysti henkilön painosta).

Jaa artikkeli: