Lehmä kuoli tuskallisesti yhden typerän ihmisen teon seurauksena – Lue Metsämaan Maidon surullinen päivitys

 

Kuva: Metsämaan maito

 

Tässä on todella surullinen esimerkki siitä miksi roskat on heitettävä roskiin ja tölkit ja pullot kierrätykseen. Niiden paikka ei ole luonnossa.

Eläimiä kuolee tuskallisesti usein, kun esimerkiksi tölkkejä on heitetty luontoon. Tästä on saatu taas ikävä esimerkkitapaus.

Suomalainen Metsämaan Maito on julkaissut koskettavan Facebook-päivityksen ikävästä tapahtumasta, jossa yksi sen lehmistä koki kammottavan ja tuskaisen kuoleman.

NauruHelmi-lehmä kuoli kivuliaasti, kun se söi vahingossa silppurissa silppuuntuneen alumiinisen metallitölkin. Kaikkien aikuisten ihmisten pitäisi tajuta että tölkit eivät kuuluu luontoon.

– Nyt tulee kuva, jota todella toivomme ettei toistamiseen tarvitse ottaa. Ihana ensikkona (yhden kerran poikinut lehmämme) M. NauruHelmi on kokenut tuskaisen kuoleman syötyään silppurissa silppuutuneen alumiinisen metallitölkin, jonka joku on heittänyt pellomme, Metsämaan Maito kirjoittaa.

– NauruHelmi lypsi 48l ennen tapahtumaa pudottaen maidon nollaan ja sen syönti ja märehtiminen putosi teki samoin. Emäntä laittoi heti magneetin pötsiin, mutta alumiini ei tartu siihen. Joten tölkki on päässyt repimään suolistoa aiheuttaen massiivisen verenvuodon, johon NauruHelmemme kuoli.

– NauruHelmi kuoli emännän käsiin odottaessa naapuria lopettamaan. Toivon että jokainen joka heittää tölkin luontoon kokisi itse saman sisältä repivän tuskan mitä NauruHelmi on kokenut. Se tuskainen katse joka odotti emäntää pihatolla saa meidät voimaan pahoin, sillä joku ihminen joka heitti tölkin luontoon, tappoi meidän NauruHelmemme.

JAETAAN YHDESSÄ TÄTÄ PÄIVITYSTÄ ETEENPÄIN!

Jaa artikkeli: