Laura pudotti painoa hurjan määrän – Katso ennen ja jälkeen kuvat!

Laura pudotti painoa hurjan määrän – Katso ennen ja jälkeen kuvat!

Painon kanssa kamppailu on monille ongelma, ja jotkut eivät millään onnistu pudottamaan painoa. Syitä voivat olla muun muassa ruokavalio, liikunnan vähäisyys tai puuttuminen kokonaan sekä sairaudet ja geneettiset syyt. Nykypäivän roskaruoka, virvoitusjuomat, sipsit, keksit ja jäätelöt ovat todella koukuttavia herkkuja ja ne sisältävät hurjan määrän sokeria ja rasvoja, jotka eivät ole hyväksi kenellekään.

Myös 22-vuotiaalle amerikkalaiselle Laura Micetichille nämä olivat iso ongelma ja addiktio. Laura painoi pahimmillaan yli 130 kiloa, minkä johdosta hänellä oli korkeaa verenpainetta, hiipivä esidiabetes ja monia muita terveysongelmia. Lauran lääkäri sanoi, että painon on pudottava tavalla tai toisella, tarkoittaen kirurgin veistä tai salilla rehkimistä.

Laura ottikin itseään niskasta kiinni lähti salille ja muutti elämänsä kertaheitolla. Laura alkoi käymään joka päivä kuntosalilla ja jätti pois kaikki turhat sokeriherkut, eikä enää hakenut noutoruokaa. Laura alkoi valmistaa itse ruokansa kotona puhtaista ja terveellisistä raaka-aineista.

Laura on jakanut painonpudotustarinansa Instagramissa, jossa hänellä on jo yli 330 000 seuraajaa.

Nykyään Laura näyttää uskomattoman hyvältä! Katso kuvasarja alta!


Lähde: Bored Panda

Jaa artikkeli: