Näin Jari Sillanpää kommentoi pidätystään Facebookissa: “Meillä on kaikilla omat haasteet elämässä…”

Kuva: Instagram

 

Näin Jari Sillanpää kommentoi pidätystään Facebookissa: “Meillä on kaikilla omat haasteet elämässä…”

Lue alta Jari Sillanpään tuore fb-julkaisu.

“Hei!

Kiitos kaikista viesteistä. Haluan tämän uuden mylläkän keskeltä kertoa teille kaikille, että kun eilen pääsin kotiin Pasilan poliisivankilasta tunsin itseni niin onnelliseksi, että halusin syleillä koko maailmaa, vaikka tilanne on mikä on ja vaikka vietetty aika siellä oli niin lyhyt niin sain pienen tovin tuntea todella syvältä mitä merkitsee kun menettää vapautensa. Meillä on kaikilla omat riippakivemme ja haasteet elämässä. Pieniä ja suuria. Niiden yli kun ajallaan pääsee olen vakuuttunut, että oman sisäisen vankilan ovet avautuvat ja voimme hengittää vapaammin ja nähdä asiat uudessa valossa ja taas tepastella eteenpäin kohti uusia haasteita. Jotta tämä ei menisi liian syvälliseksi haluan antaa puhevuoron avustajalleni Juha Räihälle, joka selkokielellä kertoo mistä tällä hetkellä on kyse.
Aurinkoista kevättä toivoopi / Jari
Ps. Elämä ei ole helpoksi tarkoitettukaan.

—-

Sillanpää on 25.3.-26.3.2018 suoritetussa esitutkinnassa myöntänyt käyttäneensä metamfetamiinia satunnaisesti viihdekäyttönä vuodesta 2014 asti. Jotta sanottu viihdekäyttö on ollut mahdollista, on huumausainetta täytynyt jostain hankkia. Sillanpää on esitutkinnassa myöntänyt hankkineensa metamfetamiinia sekä omaa käyttöään varten että juhlissa tarjottavaksi satunnaisesti pieniä noin 1-10 g:n eriä vuosina 2014-2017. Hankitun huumausaineen yhteismäärä näinä vuosina on ollut noin 110 g.

Kyseessä oleva omaa käyttöä varten tapahtunut huumausaineiden hankkiminen muodostaa kokonaisuudessaan sen huumausainerikoksen, josta poliisi Sillanpäätä epäilee. Sillanpää korostaa, että poliisi epäilee häntä nimenomaan huumausaineen hankkimisesta omaan käyttöön, eikä mistään muusta osallisuudesta huumeverkostoon. Hankitut määrät ovat olleet kuitenkin sen verran suuria, että kysymyksessä on huumausainerikos eikä huumausaineen käyttörikos.

Toisaalta on totta, että tulli on löytänyt Sillanpään matkatavaroiden joukosta pienen määrän eli alle yhden gramman suuruisen erän metamfetamiinia hänen palatessaan Suomeen Thaimaasta lauantaina 24.3.2018. Sillanpää ei osaa kertoa, mistä aine on peräisin, eikä aineen alkuperää ole vielä saatu selvitettyä.

Sillanpää on tämän asian tiimoilta ollut ensin kiinniotettuna ja sitten pidätettynä. Hänet on päästetty Helsingin poliisivankilasta vapaaksi maanantaina 26.3.2018. Sillanpään asuntoihin on suoritettu kotietsinnät 25.3.2018. Kotietsinnöissä ei ole löydetty huumausaineita.

Ystävällisin terveisin,

Juha Räihä
asianajaja
Asianajotoimisto Advoline Oy”

Jaa artikkeli: