Tämä uusi kallis farkkumalli myytiin loppuun muutamassa tunnissa

Tämä uusi kallis farkkumalli myytiin loppuun muutamassa tunnissa

Farkkumuotia on monenlaista, mutta tämän uusimman trendin kohdalla tulee mietittyä onko tämä vitsi. Vitsi tämä ei kuitenkaan ole, vaan nämä nuorten keskuudessa suositut erikoiset mallit myyvät kuin häkä!

Farkut sisältävät ainoastaan vyötärön, taskut ja pari saumaa! Ja juuri tästä syystä nämä farkut menevät hyvin nopeasti kaupaksi. Kyseinen farkkumalli on tällä hetkellä niin suosittu että, tarjonta ei vastaa kysyntää.

Näitä valmiiksi rikkinäisiä farkkuja myy amerikkalainen yritys, CARMAR Denim, joka myy housuja 140 euron kappalehintaan.

Kesä on aivan kulman takana, joten on aika vaihtaa pitkät housut shortseihin ja mekkoihin, tai miksei esimerkiksi näihin erikoisimpiin farkkuihin?

Katso kuvat:

Housuja ei valitettavasti saa enää ostettua yrityksen sivuilta, sillä ne myytiin loppuun muutamassa tunnissa julkaisusta, uutisoi Daily Mail.

Jotkut ihmiset sanovat näiden farkkujen olevan tämän kevään mahtava uutuustrendi, kun taas toisten mielestä nämä “housut” ovat aivan kamalat. Mitä mieltä sinä olet? Voisitko itse vetää nämä jalkaasi?


Kuvat: CARMAR Denim

Jaa artikkeli: