Brother Christmas julkaisi järkyttävän surullisen kuvan – Pyytää apua lapsensa menettäneille vanhemmille

Brother Christmas

 

Brother Christmas julkaisi järkyttävän surullisen kuvan – Pyytää apua lapsensa menettäneille vanhemmille

Vähävaraisia auttava hyväntekijä Brother Christmas on perustanut keräyksen lohjalaisen perheen hyväksi, joka menetti 1,5- ja 3-vuotiaat lapsensa liukkaan kelin aiheuttamassa kuolonkolarissa keskiviikkona 17.1 Lohjalla.

Pikkulapset olivat matkalla hevostalleille katsomaan hevosia. Autoa ajanut lasten isä joutui sairaalahoitoon loukkaannuttuaan vakavasti jäätyään puristuksiin Suzuki-henkilöautoon.

Keräystä ehdotti lohjalainen Jonna, jonka kirjoituksen Brother Christmas julkaisi:

”Moi!
Meidän pikkukaupungin tuttu perhe missä lapset asuivat äitinsä kanssa menettivät tuossa keskiviikkoisessa Lohjan kolarissa pienet 1,5 ja 3v lapsensa. Äiti on ollut kotona hoitamassa pieniä ja kaikki tulot ovat olleet sidonnaisia lapsiin. Nyt kuun vaihteessa putoaa pois lasten kuoleman vuoksi niin lapsilisät, elatustuet kuin kotihoidontukikin ja äidin taloudellinen pudotuskin tulee olemaan massiivinen.

Yt. Jonna”

Keräysohjeet löytyvät Brother Christmasin verkkosivuilta.

Varoja kerätään hautajaisista koituvien kulujen kattamiseen. Mahdolliset ylimääräiset varat ohjataan vanhempien avuksi, jotta he saavat toipua ja tehdä surutyönsä rauhassa ilman murehtimista raha-asioista.

Brother Christmasin Facebookissa julkaisema kuva lasten hautajaisista:

Kuvat: Facebook / Brother Christmas

Jaa artikkeli: