77-vuotias nainen oli pankkiautomaatilla, kun kolme ryöstäjää lähestyi häntä – Lue mitä teräsmummo teki!

Brittiläinen isoäiti Winifred Peel, 77, oli nostamassa käteistä automaatista, kun kolme epäilyttävän näköistä miestä lähestyi häntä takaapäin, aikeissaan ryötää hänet. Pian nuoret miehet kuitenkin tajusivat että tämä oli paha virhe.

FACEBOOK

 

Piper Dumitru, Florin Geblescu ja Felix Stoic olivat ne kolme rikollista, jotka aliarvioivat iäkkään naisen voimat, yrittämällä ryöstää tämän käteisvarat.

Onneksi tällä tarinalla oli onnellinen loppu, sillä Winifred on oikea teräsmummo, joka laittoi kunnolla hanttiin ryöstäjille. Peel tarttui yhtä poikaa hupusta ja löi tämän päätä useita kertoja pankkiautomaattia päin.

 

Pelokkaat varkaat lähtivät juosten karkuun kuin koirat, mutta poliisi sai heidät myöhemmin kiinni. Verinen huppari oli helpottanut poliisia tunnistuksessa. Miehet tunnustivat rikoksensa ja ovat kärsineet rangaistuksensa vankilassa päällekäymisestä ja varkauden yrityksestä. Toivottavasti myös oppivat kunnon kansalaisiksi tämän jälkeen, eivätkä yritä enää ryöstellä ihmisiä.

Internetissä Winifredin tarinaa ylistetään ja sitä jaetaan sosiaalisessa mediassa edelleen.

Alle englanninkielinen video tapahtumien kulusta:

Tulee vääjäämättä mieleen, että jos tämä olisi tapahtunut Suomessa, olisi mummo tuomittu pahoinpitelystä. On meillä täällä Suomessa sen verran kummallisia oikeuskäytäntöjä!

Upea teko kuitenkin tältä 77-vuotiaalta naiselta! Jaa artikkeli jos sinäkin olet onnellinen lopputuloksesta!

Jaa artikkeli: