Tässä on Suomen suloisin virkamies – Katso kuvat ja video!

Kuva: Itä-Suomen poliisi

 

Tässä on Suomen suloisin virkamies – Katso kuvat ja video!

Itä-Suomen Poliisi julkaisi pari päivää sitten Facebookissa videon, jossa nähdään Suomen poliisivoimien uusi pikkuapuri, joka on varmasti Suomen suloisin “virkamies”.

Seitsemän viikon ikäinen belgianpaimenkoira Malinois on nimeltään Yenicerin Gamin, mutta söpöläistä kutsutaan tuttavallisemmin Hiskiksi.

Poliisin julkaisemalla videolla Hiski temmeltää lumessa ensimmäisenä työpäivänään, videon esittelytekstissä lukee seuraavasti:

Hei.

Nimeni on Yenicerin Gamin, tuttavallisemmin Hiski. Olen belgianpaimenkoira Malinois. Minusta tuli juuri Itä-Suomen poliisilaitoksen tuorein virkamies. Ikää minulla on seitsemän viikkoa. Tulin Joensuuhun Kouvolasta eilen isäntäni kyydissä ja tutustun tänään uuteen työpaikkaani.

Olin sen verran innoissani tästä päivästä, että herätin isäntäni aamulla neljältä. Olen nähnyt työpaikkaani tänään pääasiassa isäntäni sylistä ja minua on rapsutettu paljon. Pääsen tänään jo seuraamaan virkaveljieni toimintaa harjoituksessa, mutta minua ei varmaankaan päästetä vielä osallistumaan siihen. En vielä tarkkaan tiedä, mitä kaikkea tulen tekemään isona, mutta kuulemma ainakin jotain urotekoja. Taidan nyt käpertyä hetkeksi tähän isäntäni syliin, kun minua väsyttää. Saatatte kuulla vielä minusta myöhemmin, niin ainakin tuo kameran takana oleva tyyppi lupaili.”

Katso alta Hiskin esittelyvideo ja kuvat!

Kuvat ja video: Facebook / Itä-Suomen Poliisi

Jaa artikkeli: