Video: Mies avaa kirotun laatikon keskellä yötä ja päästää pahan hengen ulos laatikosta (Ei herkille!)

Youtube

 

Internetistä voi tilata lähes mitä tahansa. Myös tuotteita, jotka ovat kirottuja.

Haamujen ja yliluonnolisten voimien paikantamiseen voidaan käyttää muun muassa ääninauhuria, EMF-mittaria, digitaalista lämpömittaria, sekä lämpö- ja infrapunakameraa.

Emme ole varmoja tämän videon aitoudesta, vaikka hyvin aidolta se vaikuttaa. Joka tapauksessa kummitukset, henget, kiroukset ja yliluonnoliset voimat ovat kiehtovia ja mielenkiintoisia ajatuksena.

Mind Seed TV niminen Youtube-kanava on perehtynyt juurikin näihin asioihin.

Tuoreella videolla mies kertoo tilanneensa netistä kotiinsa “kirotun laatikon”, joka pitää sisällään pahaa energiaa, mustaa magiaa, vangitun pahan hengen, kätketyn kirouksen sekä ties mitä muuta yliluonnollista ja kamalaa! Mutta jo ulkoapäin tämä boksi kammottavalta, punaisella vahakuorrutuksellaan.

Laatikon mukana tuli myös pitkä kirje, jossa muun muassa varoitetaan avaamasta laatikkoa sekä muistutus, jossa sanotaan ettei laatikko ole missään tapauksessa mikään lelu.

Mies kuitenkin päättää videon loppupuolella avata kyseisen laatikon ja tämän jälkeen huoneessa alkaa tapahtumaan kummia, eikä hän enää uskalla jäädä taloonsa vaan lähtee veljensä luo loppuyöksi, koska epäilee että hänen kotinsa on nyt kirouksen vallassa.

Videota on jo katsottu lähes 8 miljoonaa kertaa ja videon kommenttiosio on täynnä ihmisten kirjoittamia rukouksia Jumalalle, jossa he pyytävät suojelusta itselleen sekä perheelleen pahoilta hengiltä. Aika kuumottavaa eikö totta!?

Katso video alta jos uskallat!

Uskaltaisitko sinä avata kotonasi kirotuksi väitetyn laatikon? Kommentoi alas! Muista myös jakaa tämä video ystävillesi Facebookissa!

Jaa artikkeli: