Muista arvostaa äitiä! Taiteilija loi 17 hauskaa kuvaa, jotka osoittavat äidin työn olevan maailman haastavinta

Muista arvostaa äitiä! Taiteilija loi 17 hauskaa kuvaa, jotka osoittavat äidin työn olevan maailman haastavinta

Suurin osa ihmisistä haluaa lapsia, ja se onkin heille elämän hienoimpia kokemuksia. Perheen perustamisessa on kuitenkin myös huonoja puolia.

Isänä ja äitinä oleminen ei todellakaan ole helppoa, etenkään jos lapset ovat pieniä. Silti lähes kaikki ovat varmasti samaa mieltä siitä, että vanhemmuudessa on paljon enemmän hyviä kuin huonoja puolia.

Lapsien kaitseminen äitinä on käy todella hyvin kokopäivätyöstä.

Äitinä oleminen laittaa koko elämän uusiksi, ja lähes jokainen asia tulee muuttumaan jollain tapaa äiteyden myötä. Omaa rauhaa ja aikaa on lähes mahdotonta saada, kun samaan aikaan keho käy läpi muutoksia, joita se ei ole ennen koskaan kokenut.

Natalie Jomard on ranskalainen taiteilija, joka on sitä mieltä että lapsien kasvattaminen on kaikkein haastavin työ maailmassa. Natalie päästi luovuutensa valloilleen ja piirsi 17 mahtavaa ja kekseliästä kuvaa äitinä olemisesta. Koko internetkansa on rakastunut näihin piirroksiin, eikä mikään ihme!

Näistä kuvista käy hyvin ilmi, ettei äitinä oleminen ole aina helppoa ja kivaa, vaan ennemminkin todella työlästä ja vaativaa. Äitinä oleminen vaatii päivittäistä omistautumista asialle ja lapsi menee luonnollisesti kaiken edelle.

Katso hauska kuvat alta ja jaa ne myös ystävillesi Facebookissa!

1. Esimerkki miten paljon sotkua vauva voi saadakaan aikaan

2. Joskus täytyy keksiä mitä ihmeellisempiä ratkaisuja, jotta onnistuu tavoitteissa

1 / 8

Jaa artikkeli: