Seksuaalisen ahdistelun asiantuntijan lausunto ihmetyttää: ”Vauvalta pitää kysyä lupa ennen vaipanvaihtoa”

ABC Australia

 

Seksuaalinen ahdistelu ja #metoo kampanja ovat olleet esillä paljon viime aikoina. Näissä asioissa on välillä nähty melkoisia ylilyöntejä. Yksi älyttömimmistä on seksuaalisen ahdistelun asiantuntijan Deanne Carsonin lausunto, joka on aiheuttanut kovasti ihmetystä ja ärsyyntymistä.

Carson kertoi nimittäin erään australialaisen uutiskanavan haastattelussa, että vanhempien tulisi kysyä lupa vauvaltaan ennen kuin he ryhtyvät vaihtamaan lapsensa vaippaa.

Lue myös:  Kun nettishoppailu menee pahasti pieleen – Katso 8 kuvaa

Deanna perustelee tätä muun muassa sillä, että vanhempien tulisi opettaa lapsilleen mahdollisimman aikaisin seksuaalisen itsemääräämisen rajat. Deanne kertoo, että vauva tulee “aina vastaamaan pyyntöön myöntävästi”.

Carsonin mielipiteet ja lausunnot ovat aiheuttaneet paljon keskustelua ja ne ovat raivostuttaneet monia ihmisiä ja tahoja. Monet ovat todenneet, että asiantuntijalla tuskin on omia kokemuksia jälkikasvusta, jos hän luulee vaipanvaihdon tapahtuvan aina helposti vauvan suostumuksella.

Lue myös:  Ohhoh miten samannäköisiä! – Erotatko näistä kuvista kumpi on äiti ja kumpi tytär? (10 Kuvaa)

Mitä mieltä sinä olet tämän asiantuntijan lausunnoista? Pitäisikö mielestäsi vauvalta kysyä lupa vaipanvaihtoon? Osallistu keskusteluun alla olevassa kommenttiosiossa!


Lähde: Stara