Seksuaalisen ahdistelun asiantuntijan lausunto ihmetyttää: ”Vauvalta pitää kysyä lupa ennen vaipanvaihtoa”

ABC Australia

 

Seksuaalinen ahdistelu ja #metoo kampanja ovat olleet esillä paljon viime aikoina. Näissä asioissa on välillä nähty melkoisia ylilyöntejä. Yksi älyttömimmistä on seksuaalisen ahdistelun asiantuntijan Deanne Carsonin lausunto, joka on aiheuttanut kovasti ihmetystä ja ärsyyntymistä.

Carson kertoi nimittäin erään australialaisen uutiskanavan haastattelussa, että vanhempien tulisi kysyä lupa vauvaltaan ennen kuin he ryhtyvät vaihtamaan lapsensa vaippaa.

Lue myös:  Luulitko että sinulla paska työpaikka? – Siinä tapauksessa katso nämä kuvat!

Deanna perustelee tätä muun muassa sillä, että vanhempien tulisi opettaa lapsilleen mahdollisimman aikaisin seksuaalisen itsemääräämisen rajat. Deanne kertoo, että vauva tulee “aina vastaamaan pyyntöön myöntävästi”.

Carsonin mielipiteet ja lausunnot ovat aiheuttaneet paljon keskustelua ja ne ovat raivostuttaneet monia ihmisiä ja tahoja. Monet ovat todenneet, että asiantuntijalla tuskin on omia kokemuksia jälkikasvusta, jos hän luulee vaipanvaihdon tapahtuvan aina helposti vauvan suostumuksella.

Lue myös:  Jouko sai järkyttävän näköisen pizzan – kaupan päälle tuli vielä törkeät haukut pizzerialta (Kuva!)

Mitä mieltä sinä olet tämän asiantuntijan lausunnoista? Pitäisikö mielestäsi vauvalta kysyä lupa vaipanvaihtoon? Osallistu keskusteluun alla olevassa kommenttiosiossa!


Lähde: Stara

Kommentoi

Suoraan asiaan!
Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!
• Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
• Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
• Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.
LuckyDinolta saat 20 ilmaiskierrosta ilman talletusta