Tunnista oma lihavuustyyppisi ja pääse eroon vatsamakkaroista pysyvästi!

© Gekkonen.com

 

Tunnista oma lihavuustyyppisi ja pääse eroon vatsamakkaroista pysyvästi!

Vatsan seudun rasvasta on erittäin vaikea päästä eroon. Tuloksia saat parhaiten aikaan kun tiedostat oman tyyppisi ja tiedät mistä keskivartalolihavuutesi johtuu.

Alkoholivatsa

Tyhjät kalorit alkoholissa altistavat painon nousulle. Etenkin oluiden ja siiderien päivittäinen nauttiminen lisää keskivartalolihavuutta ja altistaa myös muille sairauksille. Jos vatsasi on tyypiltään alkoholivatsa tarkkaile juomistottumuksiasi. Lisää veden juontia, joka auttaa puhdistamaan maksaasi.

Lue myös:  Jussi Halla-aho valmistaa kohuttua kanakeittoa – VIDEO!

Hormonaalinen vatsa

Hormonaalinen epätasapaino on yleisin liikalihavuuden syy. Jos kärsit tästä ongelmasta on tärkeää pitää hyvä rytmi elämässä, tarkkailla ruokavaliota ja etenkin sokerin määrää ruokavaliossa. Lääkärillä käynti on myös paikoillaan, koska voit tarvita lääkityksen ongelmiisi.

Stressivatsa

Jatkuva stressi ja liian vähäiset unet aiheuttavat ylipainoa. Stressivatsan poistoon auttaa parhaiten säännölliset 8 tunnin yöunet sekä stressin välttäminen. Sopivat liikuntamuodot ovat rauhallisia kuten kävely, uinti tai jooga.

Äitivatsa

Raskauden aikana vartalo kokee paljon muutoksia ja kerää rasvaa helposti. Raskauden jälkeen on vaikea vähentää rasvan määrää ja tähän auttaa parhaiten liikunta. Oikeanlainen ruokavalio, hieronta ja säännöllinen rytmi auttavat liikunnan lisäksi äitivatsan litistämisessä. Tee paljon lihaskuntoa kohottavia liikkeitä, jotka vahvistavat veltostunutta keskiruumista.

Lue myös:  Juo tämä herkullinen juoma ennen nukkumaanmenoa – kaventaa vyötäröäsi yön aikana

Turvonnut vatsa

Yleensä turvonneen vatsan aiheuttaa ongelmat ruoansulatuselimistössä. Juo enemmän nestettä, etenkin vettä, syö tarpeeksi kuituja ja kokeile probiootteja ongelmien ratkaisemiseksi.