Tällä menetelmällä rasva lähtee 100% varmuudella – Tuloksia nopeasti ja turvallisesti

Kaupallinen yhteyistyö: Tällä menetelmällä rasva lähtee 100% varmuudella – Tuloksia nopeasti ja turvallisesti

Oletko kuullut Ultraäänirasvanpoistosta, lymfa- ja yhdistelmähoidoista?

Terveysklinikka Pisara tarjoaa laadukkaan ultraäänirasvanpoiston, lymfahoidon ja kudosten yhdistelmähoidon. Hoidot tehdään asiakkaalle yhdellä käyntikerralla ja hoitokäynti kestää yhteensä noin 1,5 tuntia. Hoitokerta on ns. näytehoito, ja saavuttaakseen näkyvämpiä tuloksia hoitoja suositellaan pidempinä sarjahoitoina.

Ultraäänirasvanpoisto on turvallinen ja helppo keino päästä häiritsevästä rasvakudoksesta eroon. Kehon ylimääräistä rasvaa häviää, kun ultraäänirasvanpoiston seurauksena rasvasolut rikkoutuvat, eivätkä pelkästään tyhjene kuten tavallisessa ultraäänipoistossa. Lääketieteellisen ultraäänirasvanpoiston vaikutus perustuu kahden ultraäänitaajuuden yhdistämiseen. Rasvasoluja pysyvästi hajottavalla ultraäänellä hoidetaan tyypillisesti pitkäaikaisia rasva- ja kuonakertymiä esim. reisien ja vatsan alueelta.

Lue myös:  Uuden laihdutuslääkkeen tulokset mullistavia – kadottaa ruokahalun!

Ultraäänirasvanpoiston lisäksi asiakkaalle tehdään lymfajärjestelmän avaus ja sähköterapiatyhjennys, joka viimeistelee rasvan poistumisen elimistöstä. Tyhjennyksellä varmistetaan, että solun sisältö pääsee ulos elimistöstä, eikä kuormita ja tuki esimerkiksi maksaa, lymfajärjestelmää, verta tai imeydy kehoon. Yhdistelmähoidossa kohotetaan lihakset, rakennetaan sidekudos uudestaan kiinteäksi ja tyhjennetään selluliitit eli kuonakertymät.

Hoitojen jälkeen Terveysklinikka Pisarassa rakennetaan asiakkaalle yksilöllinen Method Pisara®-hoitosuunnitelma, jonka tavoitteena on ylläpitää asiakkaan terveyttä ja kauneutta, ehkäistä sairauksia sekä tukea puhdistumista, parantumista ja tasapainoisen elämän saavuttamista. Hoitosarjat kuuluvat Teresa Sepposen kehittämään Method Pisara® -konseptiin. Method Pisara® perustuu funktionaaliseen lääketieteeseen ja vuosien asiakastyössä saatuun kokemustietoon ihmisen fysiologiasta ja mielestä. Vuosien kokemuksesta Terveysklinikka Pisarassa tiedetään, että todellinen terveys ja kauneus on mahdollista vain jos kehon ja mielen epätasapainotilojen syyt tunnistetaan ja tasapainotetaan.

Lue myös:  Näillä vinkeillä onnistut painonpudotuksessa! (14 Vinkkiä laihdutukseen)

Jos sinua kiinnostaa kokeilla tätä hyväksi tutkittua menetelmää, saat Offerilla jopa 80% alennuksen hoidoista kun tartut tarjoukseen NYT!

Klikkaa tästä ja saat nämä lähes 1000 euroa maksavat hoidot vain hintaan 165€!