Tutkimus: Pierujen haisteleminen saattaa ehkäistä syöpäsolujen syntymistä

Tutkimus: Pierujen haisteleminen saattaa ehkäistä syöpäsolujen syntymistä

Ilmavaivoja ja niihin liittyviä ääniä ja hajuja pidetään yleisesti kuvottavina ja hävettävinä vaivoina ympäri maailmaa. Tuoreet tutkimustulokset ovat kuitenkin vahvistaneet että pierujen haisteleminen on hyväksi ihmisen terveydelle.

Tutkijat ovat sitä mieltä, että pierujen haistelu voi ennaltaehkäistä jopa syöpää. Time-lehti uutisoi, että Exeterin yliopiston tutkijat saivat yllättäen selville, että suolikaasuissa olevalla rikkivedyllä on todella monia hyviä terveysvaikutuksia ihmiselle.

Lue myös:  Kuorma-auto

Asiantuntijoiden mukaan pieruissa esiintyvä AP39 yhdistelmä suojaa solujen mitokondrioita, joka auttaa pitämään solut elossa ja terveenä.

Liian paljon pieruja ei kuitenkaan kannata haistella, sillä rikkivety on myrkyllistä suurina määrinä nautittuna. Pienet määrät sen sijaan auttavat ennaltaehkäisemään muun muassa dementiaa, sydänkohtauksia ja yllämainittua syöpää.

Lue myös:  Mummo meni lääkäriin vaivojaan valittamaan

Rikkivety syntyy kun bakteerit hajottavat ruokaa ihmisen kehossa.

Jaa tämä ilouutinen läheisillesi, jotka ovat kärsineet pierujen aiheuttamista hajuhaitoista! Tämä on merkittävä uutinen, sillä enää läheisesi eivät kärsi turhaan!

LUE MYÖS: Nyt kaikki piereskelijät HUOMIO! – Uusi tutkimus osoittaa että piereskely parantaa läheistesi terveyttä!


Lähde: Stara