Patrick Laine dominoi NHL:ssä! – uran neljäs hattutemppu ja pisin tehopisteputki! (VIDEO)

Patrick Laine dominoi NHL:ssä! – uran neljäs hattutemppu ja pisin tehopisteputki! (VIDEO)

Patrik Laine näytti jälleen viime yönä tulisilla vedoillaan, kuka on tämän hetken kuumin NHL-nimi, kun Winnipeg Jets kohtasi New York Rangersin legendaarisella Madison Square Gardenilla.

Laine oli jälleen ilmiömäisessä vireessä ja teki ottelussa hattutempun, kun Jets otti pisteet kotiinsa loppulukemin 3-0. Laineelle hattutemppu oli kauden ensimmäinen ja koko NHL-uran neljäs.

19-vuotias tamperelainen maalipyssy pelaa tällä hetkellä NHL-uransa parasta kiekkoa ja taistelee NHL:n maalikuninkuudesta idoliaan Alexander Ovetshkinia vastaan, Ovetshkin on maalipörssin keulilla 40 maalillaan. Laine on heti toisena 38 maalilla. Viime kaudella Laine ylsi 36 maaliin 73 ottelussa.

Laine on siis tosissaan ilmoittaunut mukaan jahtaamaan maalikuninkaalle jaettavaa Rocket Richard Trophya. NHL:n maalipörssin on suomalaisista aiemmin voittanut Jari Kurri (kerran) ja Teemu Selänne (kolmesti).

195-senttinen Laine on tehnyt edelliseen yhdeksään peliin nyt huikeat 13 maalia ja 19 tehopistettä, mikä on hänen uusi ennätyksensä. Aiemmin Laine on yltänyt urallaan kolmesti tehopisteille kahdeksassa perättäisessä NHL-ottelussa.

Katso viime yön hattutemppu videolta:

– Se on salaisuus, joten en halua kertoa sitä, Laine kommentoi salaperäisesti maalivirettään pelin jälkeen lehdistölle.

Lähde: Jets Twitter.

Jaa artikkeli
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentoi

KATSO MYÖS NÄMÄ