Sairaalloisen lihava mies laihdutti uskomattomat 140 kiloa – motivaatio löytyi läheltä

Sairaalloisen lihava mies laihdutti uskomattomat 140 kiloa – motivaatio löytyi läheltä

Tänä päivänä ylipainoon kuolee enemmän ihmisiä kuin aliravitsemukseen. Jo 30% maapallon väestöstä on lihavia tai sairaanloisen lihavia. Amerikkalainen John Allaire lukeutui tähän 2,1 miljardin ylipainoisten ihmisten joukkoon, kunnes hän ymmärsi että muutoksen on tapahduttava nyt, tai hän kuolisi ennenaikaisesti ylipainoon.

27-vuotias John painoi pahimmillaan 245 kiloa. Mies ei omien sanojensa mukaan näyttänyt enää edes ihmiseltä.

John yritti pudottaa painoaan useasti, mutta tajusi vasta naimisiin mennessään, että hänen on pakko tehdä täydellinen elämänmuutos parempaan. Hän halusi ennen kaikkea päästä eroon kiloistaan Caila-vaimonsa ja heidän yhteisen elämänsä vuoksi.

John ja Caila ovat tunteneet toisensa jo lapsista saakka. Caila halusi mennä Johnin kanssa naimisiin tämän suuresta ylipainosta huolimatta. Tästä John sai todellisen motivaation lähteä muuttamaan elämäänsä, ja mies onnistuikin laihduttamaan hurjat 140 kiloa.

Johnin mukana laihdutusprojektissa oli vaimon lisäksi myös paikallisen kuntosalin kuntopiiri, joka auttoi miestä saavuttamaan tavoitteensa. Valvavasta muodonmuutoksesta jäi jäljelle kuitenkin paljon ylimääräistä ihoa, joka poistettiin myöhemmin leikkauksien avulla.

Katso video alta ja jaa artikkeli myös ystävillesi Facebookissa!


Lähde: Stara

Haluatko laihtua helposti? Kokeile mullistavaa Vadelma Ketonia, ilmainen toimitus!

Kommentoi

KATSO MYÖS NÄMÄ