Laihdu lähes viisi kiloa kuukaudessa lisäämällä näitä kahta ainesosaa aamukahviisi!

Laihdu lähes viisi kiloa kuukaudessa lisäämällä näitä kahta ainesosaa aamukahviisi!

Suomalaiset ovat kahvikansaa, jotka kuluttavat kahvia enemmän kuin mikään muu maa suhteutettuna väkilukuun. Jopa 86% prosenttia suomalaisista juo kahvia, kertoo Maaseudun Tulevaisuus. Keskimäärin suomalainen kuluttaa kahvia henkeä kohden noin 10 kiloa vuodessa.

Aamukahvi on monille tärkein kahvi koko päivän aikana, ja se on mukava nauttia rauhassa vaikkapa aamun lehtiä selaillen.

Harva kuitenkaan tietää että lisäämällä aamukahviisi pari yksinkertaista ainesosaa, saat aineenvaihduntasi kiihtymään, joka taas auttaa sinua laihtumaan nopeammin.

Lue myös:  Tiesitkö että voit laihduttaa helposti kanelin ja hunajan avulla? – Katso ohje!

Luontaiset ainesosat jotka nopeuttavat aineenvaihduntaasi, ja jotka voit lisätä kahviisi ovat; kaneli ja kookosöljy.

Kaneli auttaa hallitsemaan veresi insuliinitasoja. Kun nautit kanelia aamulla, kehosi polttaa tehokkaammin elimistösi rasvavarastoja päivän aikana, kuin normaalisti. Tämä auttaa laihtumaan sillä turhat rasvat aiheuttavat lisäkiloja. On siis parempi polttaa energiaa rasvavarastoista. Kaneli mahdollistaa tämän.

Lue myös:  Heitätkö roskiin banaanit, joissa paljon tummia kohtia? – Luettuasi tämän et tee enää tätä virhettä

Kookosöljy tehostaa huomattavasti rasvan palamista kehossasi. Useat tutkimukset osoittavat että nauttimalla päivän aikana hieman kookosöljyä, voit polttaa ylimääräiset 120 kaloria päivässä.

HealthyFoodStyle -sivusto kertoo, että kun lisäät näitä ainesosia aamukahviisi, niin sinun pitäisi laihtua automaattisesti lähes viisi kiloa kuukaudessa.

Ainakin kannattaa kokeilla, sillä ei tässä mitään hävittävää ole! Muista jakaa tämä artikkeli myös ystävillesi Facebookissa! 🙂

Kommentoi

LuckyDinolta saat €400 bonuksen ja 100 ilmaiskierrosta