Tämä harjoite takaa, että selkäkivut ovat historiaa ja että vyötärö kaventuu parin viikon jälkeen!

Tämä harjoite takaa, että selkäkivut ovat historiaa ja että vyötärö kaventuu parin viikon jälkeen!

Tämä japanilaisen Toshiki Fukutsujin kehittämä yksinkertainen harjoite korjaa ryhdin, parantaa selkäkivut ja hoikentaa vyötäröä ja vatsaa.

Menetelmä on turvallinen myös selkäkivuista kärsiville ihmisille, harjoitteen säännöllinen toisto vahvistaa selkä- ja vatsalihaksia, ja saa nivelet liukumaan oikeille paikoilleen.

Ohje:

Kääri pyyhe rullalle ja sido se esimerkiksi narulla, että pyyhe pysyy tiukasti rullalla. Laita rulla tämän jälkeen lattialle, kovalle pinnalle. Mene makaamaan pyyherullan päälle siten, että se on selkäsi alla, navan korkeudella.

Lue myös:  Näin poistat niskakivun muutamassa sekunnissa – Katso video

Suorista jalkoja ja levitä ne hartioiden leveydelle. Ojenna kätesi pään yli, ja käännä kämmenet osoittamaan lattiaa kohti, siten että pikkurillit koskettavat toisiaan. Asento voi aluksi tuntua hankalalta, ja jopa tuskalliselta, mutta yritä pysyä asennosssa mahdollisimman pitkään. Ajan myötä totut harjoitteeseen ja pystyt olemaan siinä viisi minuuttia helposti.

Lue myös:  Neljä ruokaa, jotka vähentävät stressiä ja auttavat painonpudotuksessa

Toista harjoite kolme kertaa päivässä. Jos olet tehnyt kaiken oikein, huomaat kahden viikon kuluttua selkäkipujen hellittäneen, ja vyötärön kaventuneen!

Jaa tämä nerokas ja toimiva harjoite ystävillesi Facebookissa!

Lähde: YouTube