Ghostaajat ovat narsisteja ja huonoja ihmisiä

Tyypillisen näköinen ghostaaja – Kuva: Pexels

 

Lue myös:  Aasin ja tytön kohtaaminen on saanut somen hullaantumaan – "Mikä rakastava ja ihana eläin!"

Nykyajan suosituin tapa tutustua uusiin ihmisiin ja etsiä treffiseuraa ovat deittiapit, kuten vaikkapa Tinder. Deittikulttuurin inhottava ja yleinenkin käsite “ghostaaminen” on monille tuttua.

Ghostaaminen tarkoittaa yhtäkkistä välien katkaisemista toiseen ihmiseen ilman selityksiä. Se on hyvin lapsellista ja epäkypsää käytöstä. Olisi paljon parempi, jos kaikki ihmiset uskaltaisivat kertoa asioista suoraan ja avata syitä kiinnotuksen hiipumiselle.

Suurin osa etenkin naisista ghostaa erilaisista syistä, olipa se sitten kiinnostuksen tai kipinen sammuminen, tai vaikkapa väärinymmärretty vitsi. Syitä voi olla monia.

Ghostaaminen on kuitenkin hyvin raukkamainen ja pelkurimainen teko. Oikeassa elämässä ghostaamiseen ei juurikaan törmää, sillä harva uskaltaa olla yhtä tyly ja inhottava toiselle ihmiselle oikeassa elämässä, kuin näiden deittisovelluksien ja internetin/sosiaalisen median välityksellä.

Toiselle osapuolelle kannattaa ghostaamisen sijaan, kertoa rehellisesti tunteistaan ja olla kunnioittava toista ihmistä kohtaan. Ghostaajat ovat yleensä raukkoja kullankaivajia, jotka luulevat itsestään liikoja. Jos olet tullut ghostatuksi, niin jätä tämä ihminen omaan arvoonsa. Älä myöskään koskaan blokkaa tai poista ghostaajien puhelinnumeroita, sillä tästä nämä kierot ihmiset saavat pelkästään mielihyvää.

Ghostaa heitä takaisin ja unohda nämä ihmiset. Jos satut joskus esimerkiksi rikastumaan nerokkaalla keksinnöllä tai voittamaan lotossa miljoonia, niin voit olla varma, että nämä ghostaajat ovat niitä jotka tämän ensimmäisenä noteeravat asian ja ottavat sinuun uudelleen yhteyttä.

Tällaisen ihmisen kanssa ei todellakaan kannattaisi edes yrittää muodostaa mitään sen vakavempaa suhdetta. Onnellisen suhteen peruspilareita ovat rehellisyys, seksi, yhteinen huumori sekä aito välittäminen. Ghostaajat eivät ainakaan ole rehellisiä, eivätkä välitä toisten ihmisten tunteista. Kannattaa siis pysyä erossa tällaisista naisista ja miehistä!

Älä siis ghostaa, vaan kerro asiat rehellisesti, toista kunnioittaen.

Oletko sinä tullut koskaan ghostatuksi? Kommentoi alas!

Lue myös:  15 ihanaa sisko tatuointia jotka tuovat esiin siskosten välisen tunnesiteen

Kommentoi