Dieettini – laihduin tällä 30 kg

Dieettini – laihduin tällä 30 kg

Suomi24-keskustelupalstalta löytyy keskustelua aiheeseen kuin aiheeseen. Päätimme tarttua laihdutusketjuun, jossa nimimerkki sannielisabet kertoo laihtuneensa peräti 30kg noudattaen tiettyä ruokavaliota.


sannielisabet kirjoittaa näin:

Aamupala klo 07.00:
1 pala Oululainen täysjyväruisleipä, johon ohuesti kevytlevitettä tai 0.5 dl raakoja kaurahiutaleita, joista keitetään puuro ja 150 g maitorahkaa ja 100 g sokeroimattomia pakastemarjoja.

Välipala klo 10.00:
1 kpl kananmuna.

Lounas klo 12.00:
100 g broilerisuikaleita tai 100g jauhelihaa tai 1 prk tonnikalaa tai 100 g muuta kalaa
ja 1 dl määrä täysjyväpastaa tai riisiä (mitattu siis keitettynä, ei raakana) tai 1 siivu kovaa ruisleipää (esim. oululainen). Kurkkua, jäävuorisalaattia yht puoli lautasta, 3 kpl kirsikkatomaatteja tai 2 siivua paprikaa ja salaatin päälle 1 tl oliiviöljyä.

Lue myös:  Mies hankaa raakaa perunan puolikasta grilliin – Tämä vinkki tulisi jokaisen grillaajan tietää!

Välipala klo 15.00:
250g maitorahkaa ja 0.5 dl marjoja tai 100g raejuustoa ja 0.5 dl marjoja.

Päivällinen klo 18.00:
Sama koostumus kuin lounaassa.

Iltapala klo 21:
Maitorahka 250g. Oliiviöljy 1 tl suuhun lusikasta nautittuna.

Tällä laihtuu aivan varmasti, eikä nälkää tarvitse nähdä. Voi tuntua tylsältä, jos on tottunut mässäilemään, mutta terveellistä ainakin. Mitään ei saa jättää välistä, eikä mitään ylimääräistä turhaa lisätä, muuten homma kusee. Jos on todella ylipainoinen, niin annoskokoa voi kasvattaa lisäämällä vihreän salaatin määrä ja pienin annoksin pastaa tai riisiä. On kuitenkin oltava tarkkana, että kalorivaje (500 kcal) tulee täyteen. Pieni nälkä ennen seuraavaa ateriaa kuuluu asiaan. Se ei ole vaarallista. Sen sijaan kaikki ateriat on pakko syödä, vaikkei olisi nälkäkään.

Lue myös:  Onko lenkkareissasi tämä ylimääräinen reikä? – Katso video joka saattaa mullistaa juoksulenkkisi

Lähde: Suomi24


Oletko sinä kokeillut dieettejä? Kommentoi kokemuksesi alas.