Morsian sai järkyttävän viestin sulhasen salarakkaalta juuri ennen häitä – luki viestin alttarilla häävieraille!

Pixabay, C00 license, Pexels.com

 

Morsian sai järkyttävän viestin sulhasen salarakkaalta juuri ennen häitä – luki viestin alttarilla häävieraille!

Umpirakastunut nainen oli juhlimassa hääpäiväänsä edeltävää iltaa yhdessä morsiusneitojen kanssa, kun hän sai yhtäkkiä karun yhteydenoton miehensä salarakkaalta. Salarakas kertoi, että hänen sulhasensa oli elänyt kaksoiselämää. Morsian halusi kostaa.

Unelmien hääpäivä muuttui nopeasti paljastusten päiväksi. Nainen oli saanut lukuisia kuvakaappauksia ja yhteiskuvia salarakkaalta, todistukseksi miehen uskottomuudesta. Vaikka morsian oli järkyttynyt ja surullinen, hän halusi kostaa petturimiehelleen pahimmalla mahdollisella tavalla.

Lue myös:  Ennen häitä ja 7 vuotta häiden jälkeen

Moni olisi varmasti perunut hääjuhlan, mutta tämä morsian perui ainoastaan vihkimisen.
Nainen asteli häävieraiden läpi alttarille, kääntyi vihkiväen suuntaan ja kuulutti, että hänen kumppaninsa ei ollut se ihminen joksi hän miestään luuli. Seuraavaksi nainen laski hääkimpun lattialle ja luki kaikki edellisiltana saamansa viestit ääneen häävieraille.

Lue myös:  Feissarimokat: Justiinan häälahjan on maksettava vähintään 200€

– Häävastaanotto on peruttu, mutta tänään haluan juhlistaa rehellisyyttä, sydämen äänen seuraamista ja aidon rakkauden löytämistä, vaikka se sattuisi miten paljon tahansa, morsian oli sanonut yleisölle, ja halusi viettää häiden sijaan upean sinkkujuhlan.


Lähde: Stara